Glutenfritt Pinsa bröd

Glutenfritt Pinsa bröd

Vi gör vår egen pizza deg och den kan man göra både pizza eller pinsa med. Men, vi hittade idag två nya färdiga glutenfria produkter från Zeta. Zeta som levererat mat med inspiration av Italien sen 1971. Här visar och recenserar vi pinsa men i samma veva lanserade de även en glutenfri pizzabotten med samma deg. Då vi vet hur svårt det är att få till en bra glutenfri pinsa eller pizza så visste vi inte vad vi skulle förvänta oss. Vi blev riktigt överraskade av hur färsk fluffig inre struktur det blev fast man värmde en krispig yta på 275 grader i ugnen. Mättande och sjukt god är denna pinsa! För runt 45 till 50kr ,beroende på vilken affär man handlar i, får man en pinsa eller en pizzabotten av ypperlig kvalité. Vi kan inget annat än att ge denna topp betyg, den är bara bäst, tack Zeta! Nedan är två bilder på min och syrrans ”pinsor”. Syrran har veganost på sin för hon tål inte mjölk.