Glutenfri Teriyakisås

Glutenfri Teriyakisås

Att laga egen glutenfri teriyakisås är hyffsat enkelt men tar ca 15-20 min att fixa till. (vi kommer lägga ut recept) Har man tiden och övar ett par gånger så man får det som man vill ha det så blir det riktigt gott. Men ibland får man ta genvägar och då vill man hitta en produkt som är bra. En av asiens mest kända märken, Lee Kum Kee, numer baserat i Hong Kong, och verksamt sen 1800-talet har många asiatiska såser som är glutenfria. Så även Teriyakisås, fast än att det var ostronsåsen som gjorde dem stora. Vi kan rekommendera Lee Kum Kee’s Teriyakisås som inte bara är god utan också glutenfri. Den finns i affärer med bra utbud om asiatiska produkter men går även att beställa online, bland annat från Gott utan Gluten. Flaskan på bilden är en större version som säljs till restauranger, men finns i handeln.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.